Adres

Ellerhuizen 15, Bedum (Groningen)

Wilt u met een gerust hart op vakantie of gewoon even lekker een dagje weg? En wilt u zich dan geen zorgen hoeven maken over uw hond? Dan kunt u uw hond bij ons in het pension onderbrengen. Ook als u doordeweeks vaste (lange) werkdagen heeft, kunt u uw hond bij ons in de dagopvang onderbrengen. Uw hond kan zich overdag vermaken met andere honden en lekker uitrazen op een van onze twee speelweides. Ook wandelen wij samen met uw hond. Lees hieronder meer over onze voorzieningen. Wilt u meer weten over de vereiste vaccinaties? Klik dan hier.

Een tweede huis voor uw hond

Gaat u op vakantie of kunt u uw hond om een andere reden tijdelijk niet bij u houden? Dan kan hij of zij voor een langere periode terecht bij ons in het pension.

Bent u overdag weg en is uw hond daardoor langere tijd achter elkaar alleen thuis? Dan is onze dagopvang mogelijk een goede oplossing voor uw hond. U hoeft zich niet druk te maken om de behoeften van uw hond en uw hond kan zich vermaken met andere honden. De honden in de dagopvang gaan gewoon mee met het dagelijkse ritme van het pension.

Uitlaten en speelweide

De honden worden bij ons vier keer per dag uitgelaten, waarvan ze sowieso één keer per dag lekker op de speelweide kunnen spelen. Indien uw hond goed met andere honden overweg kan, kan hij/zij gezamenlijk met andere honden zijn/haar energie kwijt op de speelweide. Dit uiteraard altijd onder toezicht. Kan uw hond niet goed met andere honden overweg? Dan kan hij/zij apart worden uitgelaten en apart op de speelweide rennen. Wij hebben twee aparte velden zodat uw hond wel altijd andere honden kan zien als hij/zij dat fijn vindt.

De verblijven

De honden verblijven bij ons in ruime binnenverblijven (1,50 x 2 meter). Het gehele binnenverblijf is geïsoleerd en voorzien van een vloeistofdichte bodem die makkelijk schoon te houden is. De tussenwanden van de hokken kunnen zowel open als dicht afhankelijk van wat uw hond(en) fijn vinden. De voorkant is altijd open zodat de hond wel naar buiten kan kijken. Alle honden hebben een apart verblijf. Honden van dezelfde eigenaar kunnen, mits ze goed samen gaan, samen in een hok worden geplaatst indien de eigenaar dit wenst. Honden van verschillende eigenaren worden altijd apart gehuisvest.

Tarieven

In 2023 hanteren wij de volgende tarieven:

Hond in pension     € 16,- per hond per dag  
Twee honden van dezelfde eigenaar in 1 hok€ 30,- per dag  
Drie honden van dezelfde eigenaar in 1 hok€ 41,- per dag
Hond in dagopvang     € 16,- per hond per dag  

In alle schoolvakanties hanteren we een meerprijs van € 1,50 per hond. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en inclusief 3/4x daags uitlaten, waarvan in elk geval 1x daags op de speelweide. Eigen voeding meenemen. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs van € 2,- per hond per dag de voeding verzorgen.

Wilt u komen kijken?

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje op onze website of maak een afspraak voor een rondleiding in het pension. Een afspraak maken kan via ons contactformulier via telefoonnummer 0625420670.

Reserveren hondenpension

Wilt u reserveren of wilt u weten of er in een bepaalde periode nog ruimte in het pension vrij is? Bekijk dan de pagina Reserveren.

Onze speelweide

Voorwaarden en andere praktische zaken

Aan het verblijf van uw hond(en) in ons pension zijn een aantal voorwaarden verbonden, onder andere een aantal verplichte vaccinaties. Zonder deze vaccinaties nemen wij uw hond niet aan.

Meer informatie over deze vaccinaties, voeding, en het meebrengen van eigen spullen kunt u vinden op de pagina: Praktische informatie hondenpension.