Adres

Ellerhuizen 15, Bedum (Groningen)

Het is voor dieren erg belangrijk om voldoende rust en regelmaat te hebben. Dit om stress zoveel mogelijk te vermijden. Om die reden hanteren wij openingstijden. Het is in principe niet mogelijk om buiten onze openingstijden je huisdier te brengen of te halen, tenzij vooraf in overleg besproken. Controleer dus altijd goed onze openingstijden. U mag bij het brengen en halen van uw hond altijd mee naar binnen. U hoeft uw hond dus niet bij de deur af te geven.

Openingstijden dagopvang honden

Voor de dagopvang is het mogelijk uw hond op afspraak buiten de reguliere openingstijden te brengen en te halen.

Openingstijden voor het brengen en halen van uw hond

Maandag t/m vrijdag:

  • tussen 09:00-10:00 uur
  • tussen 16:00-17:00 uur
  • tussen 19:00-20:00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen:

  • tussen 9:00-10:00 uur
  • tussen 19:00-20:00 uur

Wij vragen u op het reserveringsformulier de tijd aan te geven wanneer u de hond komt brengen en weer op komt halen. Dit vragen wij voor onze eigen planning van de dag. Wij vragen u om u zoveel mogelijk aan de afgesproken tijden te houden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er, om wat voor reden dan ook, iets tussen komt zodat u de afgesproken tijd niet kunt halen. Wij vragen u om dan altijd even contact met ons op te nemen. Dit om teleurstelling te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u niet voor een dichte deur komt te staan.

Openingstijden paardenpension

Er zijn geen vaste openingstijden voor het paardenpension.

Openingstijden voor bezichtigen

Wilt u ons paardenpension of hondenpension bezichtigen? Leuk, dat kan! Wij vragen u voor een bezichtiging altijd een afspraak te maken. U kunt via de mail, telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen om een bezichtiging te plannen.